Få flere bookinger
– helt automatisk

Tilmeld dig, og få 3 måneder gratis på Danmarks største bookingportal.

Ja tak – opret mig gratis

Hvad får du ud af at være på tidtildig.nu?

Tidtildig.nu er Danmarks største frisørbookingportal med mere end 1.200 frisører. Her hjælper vi din salon med at blive synlig og få nye kunder til at booke dine ledige tider.

3 fordele ved at være på tidtildig.nu:

Få markedsført din salon

Slip for at spekulere på markedsføring, når du er på tidtildig.nu. Vi markedsfører portalen og sørger for, at din salon bliver synlig for potentielle kunder i nærheden af dig.

Få huller i kalenderen fyldt ud

Bøvler du med tider, der er svære at få afsat? Så er tidtildig.nu muligheden for at få vist dine ledige tider for potentielle nye kunder, der har brug for en frisørtid her og nu.

Få flere bookinger hver måned

Drømmer du også om kundetilgang? Når du er på tidtildig.nu, er du sikker på at få flere bookinger hver måned. Bookinger, der kan blive til nye faste kunder.

”Nye kunder og færre huller i kalenderen”

Tidtildig.nu gør, at min salon bliver nem at finde for dem, der leder efter en ny frisør … ja eller for ham, der bare skal klippes her og nu. Så tidtildig.nu skaffer mig både nye kunder og hjælper med at få lukket dagens ”huller” – to fluer med ét smæk.

Prøv gratis i 3 måneder, og vind en iPhone X

Er du skeptisk? Så husk, at du lige nu kan prøve tidtildig.nu gratis i 3 måneder. Det er uforpligtende og koster dig ikke noget. Når prøveperioden er slut, kan du nemt opsige tidtildig.nu, hvis du ikke længere ønsker at være tilmeldt.

Tilmelder du din salon tidtildig.nu senest 1. august, deltager du samtidig i konkurrencen om en iPhone X (værdi 8.000 kr.). Vi trækker lod blandt alle nye saloner og giver vinderen direkte besked.

Prøv Gratis

Hvem står bag?

Tidtildig.nu er udviklet af folkene bag Hairtools, som er Danmarks førende online booking- og kassesystem til frisører. Hairtools er startet i 2001 og er det mest brugte bookingsystem for frisører i Danmark.

Sådan kommer du i gang

Udfyld formularen, så opretter vi din salon gratis i 3 måneder på tidtildig.nu

  • Flere bookinger hver måned

  • Prøv gratis og uforpligtende i 3 måneder

  • Vind en iPhone X
    Tilmeld dig senest 1. august, og vær med i konkurrencen

Når du tilmelder dig, siger du ja til nu og da at modtage nyhedsbreve fra os med nyheder, tips og markedsføring af nye tiltag i tidtildig.nu og EG Hairtools. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det unsubscribe-link, der er tilgængeligt i hver nyhedsbrev.
keyboard_arrow_up